Servicemonteur Warmtepompen

Sollicitatieformulier

Functie

Ben jij de zelfstandige servicemonteur die niet alleen energie haalt uit het onderhouden van onze installaties, maar ook het oplossen van complexe storingen? Houd je van afwisselend werk en ben je een kei in het helpen van onze klanten? Dan is dit jouw droombaan!

Wat ga je doen?
Je komt te werken bij Techneco, marktleider in de snelgroeiende markt van warmepompen én onderdeel van de BDR Thermea Groep. Als servicemonteur bij Techneco verhelp je storingen en voer je onderhoud uit aan de verschillende warmtepompen die Techneco levert. Hierbij controleer je of de warmtepomp goed is ingeregeld en aangesloten. Indien nodig maak je hiervoor de nodige aanpassingen, zoals het optimaal instellen van parameters. Het werken met regelingen is jou niet onbekend. Uiteraard moeten alle werkzaamheden netjes worden afgerond. Hierbij hoort ook het afhandelen van de administratie, zoals het verwerken van werkbonnen. Je bent tevens het gezicht van Techneco, dus het is dan ook van belang dat je communicatief vaardig bent.

De afdeling service is binnen Techneco verantwoordelijk voor uitvoeren van onderhoud, het juist afhandelen van storingen en technische vragen van de installateur. Deze afdeling bestaat uit een groep van zes monteurs, planner en service coördinator. Je komt terecht in een team waar een collegiale sfeer heerst. Als servicemonteur ben je het gezicht van Techneco en de technische schakel naar de klant. Onder jouw regio vallen de Provincies: Overijssel, Gelderland, Noord-Brabant en Limburg.

Binnen dit hechte en loyale team werk je nauw samen met je collega’s en rapporteer je aan de service coördinator.

Wat vragen wij van jou?
Service is de rode draad binnen deze functie. Als servicemonteur ben jij dé specialist die als geen ander weet hoe je storingen aan onze producten/installaties kunt oplossen. Je gaat vaak zelfstandig aan de slag en kunt daarbij de kern van een probleem snel doorgronden.

Herken jij jezelf in het volgende profiel, dan zoeken wij jou!

  • Mbo werk & denkniveau (4) met een relevante opleiding binnen de installatietechniek;
  • Aantoonbare werkervaring binnen de installatietechniek;
  • In het bezit van geldig rijbewijs B;
  • In bezit van het f-gassen certificaat (voorheen STEK) of bereid dit op korte termijn te halen;
  • Bij voorkeur woonachtig in regio Zuid-Oost Nederland.

In het kort even over ons
Techneco is marktleider in de snelgroeiende markt van warmtepompen en maakt deel uit van de BDR Thermea Groep; één van de belangrijkste spelers op de Europese verwarmingsmarkt. Techneco is een innovatief familiebedrijf dat al sinds 1995 als warmtepompspecialist actief is. Omdat de markt sterk groeiende is, zijn we continu op zoek naar collega’s die ons team komen versterken. Je komt in dienst bij een professionele organisatie, waar collegialiteit en kwaliteit voorop staan.

Wat bieden wij jou?
Met onze innovatieve manier van denken doorbreken wij taboes en dragen wij bij aan een duurzame wereld. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij jou. Daar doen wij natuurlijk ook graag wat voor terug. Wij bieden een salaris passend bij je opgedane werkervaring, een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband, een goede pensioenregeling en een bedrijfsauto waarin indien wenselijk ook privé mag worden gereden.

In deze functie zal je één keer per maand weekenddienst draaien. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat daar waar nodig, het merendeel van de storingen op afstand is te verhelpen.

Vijf extra redenen om te kiezen voor Techneco:

  • Werken met professionele collega’s in een snel groeiende en dynamische markt;
  • Een informele werksfeer met korte lijnen;
  • Volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Een goed salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Jij wil Nederland gasloos maken!

Solliciteren?
Geïnteresseerd? Maar wil je meer weten over de vacature of onze organisatie? Neem dan contact op met Danielle Stegeman (Corporate Recruiter), via het telefoonnummer 06-41663047.

Solliciteren kan via de onderstaande sollicitatiebutton.